HISTORIA

FÖRETAGET

KONTAKT

FÖRETAGET

Millers grundades 1979 och har varit etablerad i Stockholm med omnejd. Klädsortimentet består av allt från underkläder till jackor för både män och kvinnor.

Millers säljer bra basplagg och är snabbare än de flesta med det kvalitativt trendiga modet från hela Europa. Millers prispolitik går ut på att du ska ha råd att handla och du ska ha råd att komma tillbaka för att finna veckans nyheter. Dessutom ska det vara kul att handla hos Millers.

Millers butiker är små och personliga och kunderna kommer tillbaka. Trots litenheten till ytan erbjuder Millers ett brett sortiment och tack vare den stora kundgenomströmningen blir omsättningen på kläderna mycket snabb, vilket ger plats för nya heta plagg.

Millers skickliga och erfarna personal tar hand om dig och ger dig bästa tänkbara service, men självklart är du välkommen att strosa runt i din egen takt. ”Millers är överraskningarnas butik eftersom där alltid finns något över förväntan”. Hos Millers får du inspiration och slipper all stress. Välkommen till världens bästa klädbutik!